Oletko sinäkin kyllästynyt murehtimaan, mistä löytäisit osaavia tekijöitä?

Vaikka asennetta riittäisikin, tuntuuko sinusta, että se ei riitä ratkaisemaan haasteitasi tai voittamaan tarvittavaa kilpailutusta?

Rekrytointimarkkinassa vallitsee dilemma: kokeneita osaajia on liian vähän vapaana. Markkinoilla käydään kiivasta kilpailua parhaista tekijöistä. Juniorimpia tekijöitä kyllä löytyisi, mutta usein heidän osaamisensa on vaillinaista. Perehdyttäminen puolestaan vie aikaa ja resurssia, jota voitaisiin ohjata myös ydintekemiseen. Näinä aikoina voittajayritykset pääsevät erottautumaan edukseen. Auttaaksemme yrityksiä voittamaan osaajakilpailun olemme luoneet ratkaisun: Accelerate by Studentwork.

light-bulb-200px-white

Tarjoamme tehokkaan tavan rekrytoida tulevia huippuammattilaisia.

Accelerate by Studentwork tunnistaa uusien osaajien potentiaalin ja kiihdyttää heidän ammattitaitoaan koulutusohjelman avulla tarjoten yritykselle tehokkaan tavan rekrytoida tulevia huippuammattilaisia.

Studentwork etsii asiakasyrityksen näköisiä osaajia riittävillä osaamisvalmiuksilla, jotka soveltuvat intensiivikoulutukseen. Esittelemme rekrytointiprosessin päätteeksi sopivimmat kandidaatit asiakkaalle, joka tekee lopullisen henkilövalinnan.

Löydämme oikeat kandidaatit

Kandidaateilla on

 • relevantin alan koulutustausta

 • suuntautuminen valittuihin työtehtäviin

 • soveltuvaa osaamistaustaa koulutusta ja työtehtäviä varten

 • erinomaiset soft skillsit, jotka soveltuvat tiimiinne ja yritykseenne. Soft skillseillä tarkoitetaan persoonan ominaisuuksia eli esimerkiksi vuorovaikutustaipumuksia sekä asennetta ja motivaatiotekijöitä. Mittaamme näitä tekijöitä Psycruitin henkilöarvioinneilla, jotka omaavat markkinoiden korkeimman ennustevaliditeetin suhteessa työssä suoriutumiseen.

Työsuhteen alkuvaiheessa valittujen henkilöiden olemassa olevaa osaamista kiihdytetään intensiivikoulutuksella, joka keskittyy konkreettisten käytännöntaitojen syventämiseen ja parantamiseen. Kouluttajina toimivat kunkin alan osaavimmat asiantuntijat ja kouluttajat. Studentwork vastaa työantajavastuista ja -riskeistä, kunnes osaajat sisäistyvät asiakkaalle.

Tarjoamme kehitysmahdollisuuksia ja tukea

Accelerate by Studentwork 

 • tarjoaa kehitysmahdollisuuksia työnhakijoille. Nämä ovat ensiarvoisen tärkeitä kovan kilpailun rekrytointimarkkinassa.

 • nopeuttaa osaajien siirtymistä tuottavaan työhön. Alku on aina kallein vaihe työsuhteesta. Sitä tehostamalla työsuhteen tuottavuus saadaan nousuun nopeasti.

 • keventää asiakasyrityksen perehdytyksessä tarvittavaa koulutuksen määrää. Näin yrityksen asiantuntijoilta säästyy kallisarvoista työaikaa, jonka voi fokusoida itse ydintekemiseen.

Hyödyt

 • Nopea, ammattitaitoinen ja dataan perustuva rekrytointiprosessi

 • Työnantajamielikuvan ja brändinäkyvyyden edistäminen

 • Sitoutuneet hakijat ja henkilövalinnan päätökset ennen koulutusta

 • Markkinoiden parhaat kouluttajat kiihdyttämässä työntekijöiden ammattitaitoa työsuhteen alussa

 • Virherekrytointi- ja sairaslomariskien ulkoistaminen Studentworkille

 • Ennustettavuus henkilöresursoinnin suunnittelussa

 • Consultant Care -tiimin tuki koko työsuhteen elinkaaren aikana käytännön asioissa ja työntekijän hyvinvoinnin varmistamisessa

 • Mahdollisuus kouluttaa nykyhenkilöstöä samanaikaisesti

Toteutamme eri koulutusmoduuleita useita kertoja vuodessa.

Kehitämme myös jatkuvasti uusia ohjelmia, joita räätälöimme asiakkaiden tarpeisiin soveltuviksi. Tutustu koulutusmoduuleihin:

Accelerate Data

Lue lisää  »

Accelerate Data

Lue lisää  »

Accelerate Fullstack

Lue lisää  »

Accelerate Fullstack

Lue lisää  »

Accelerate SQA

Lue lisää  »

Accelerate SQA

Lue lisää  »

Anchor-ota-yhteytta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Mikäli teillä on tarvetta uusille tekijöille ja näet mallissamme ratkaisumahdollisuuden yrityksenne tai tiiminne tuskaan, jätä viesti tässä olevalla lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia:

Roope Rajala, Business Manager
050 320 1156
roope.rajala@studentwork.comVaraa tapaaminen

Toteutamme eri koulutusmoduuleita useita kertoja vuodessa. Kehitämme myös jatkuvasti uusia ohjelmia, joita räätälöimme asiakkaiden tarpeisiin soveltuviksi.