HUR KAN GRADUATES BIDRA?

group work

Att undersöka graduates tankar och förväntningar på arbetslivet kommer att vara avgörande för företags framgång och hjälpa arbetsgivare att förbereda sig inför framtiden. Ladda ner vår rapport för att ta del av våra bästa tips på hur du kan använda resultatet i din verksamhet!

Framtidens kompetens

Enligt studier kommer 75% av all arbetskraft i världen att vara födda mellan 1980- och 2000-talet inom tio år. Att ha kunskap om graduates tankar och förväntningar på arbetslivet kommer därför vara avgörande för företags framgång. Och hjälpa arbetsgivare att förbereda sig inför framtiden.

Varje år genomför vi Graduates at Work. En undersökning om graduates tankar och förväntningar på arbetslivet. Undersökningen utgår från sex teman; motivation, flexibilitet, utveckling, förväntningar, socialt umgänge och företagskultur. Varje år möter vi tusentals graduates och vi har lärt oss att de värdesätter ett utvecklande arbete, flexibiliteten att kombinera arbete och fritid samt gemenskapen på arbetsplatsen. Ladda ner rapporten och ta del av våra bästa tips på hur du kan använda resultatet i din verksamhet. Och bli ett ännu mer attraktivt företag. 

Ladda ner Graduates at Work genom att fylla i formuläret nedan:

Ett urval av våra lediga tjänster

Visa alla jobb