DET HÄR ÄR STUDENTWORK

studentwork

Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserade på studenter och utexaminerade med upp till 5 års arbetslivserfarenhet. Det är talanger med den senaste akademiska kunskapen, nya idéer och en vilja att utvecklas. Det som gör oss speciella är vårt fokus på onlinetester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.

Våra tjänster

Vår affärsidé är att matcha arbetsgivare och talanger i början av karriären, från kortare bemanningsuppdrag till längre heltidsanställningar. Vi samarbetar med nordiska högskolor och har byggt upp omfattande nätverk med studenter och utexaminerade med några års arbetslivserfarenhet.

Läs mer här:

Bemanning Rekrytering 

Studentworks partnerskap

Vi är väldigt stolta över våra partners som alla är personer som har visat stor vilja och kunskap. De har levt vår kultur och våra värderingar fullt ut. Här kan du lära känna alla Studentworks partners: 

2018 2019

Ett urval av våra lediga tjänster

Visa alla jobb