SENIOR CONSULTANT MANAGER JOHANNA WADSTEN

johanna wadsten

Vi flertalet tillfällen har Johanna vunnit interna priser och Studentworks kunder fullkomligt älskar hennes engagemang och driv att ständigt vilja hitta den absolut bästa lösningen för alla parter. Dessutom är Johanna en högt uppskattad kollega med fler smeknamn än fingrar på handen. ”Den största anledningen till att jag valde Studentwork som arbetsgivare är på grund av den härliga företagskulturen.”

Ingen arbetsdag är den andra lik

Jag arbetar som Senior Consultant Manager vilket innebär att jag ansvarar för rekryteringsprocesser samt har ansvar för konsulter ute på uppdrag. Tillsammans med säljare är jag ute och träffar kund för att ta in kravprofiler, gör urval, telefonintervjuer, intervjuer samt presenterar kandidater för kunder. Jag sitter också med i projekt som innebär utveckling av psykometriska test tillsammans med vår leverantör Psycruit, men även en rad samarbeten tillsammans med vår Marknadsavdelningen vilket jag tycker är väldigt spännande.

Det bästa med min roll är att den är väldigt varierad och ingen arbetsdag är den andra lik! Jag får möjlighet att träffa många drivna kandidater och sedan matcha dem mot någon av våra spännande kunder. 

Vi gör bra saker

Det absolut bästa med Studentwork är vår företagskultur, vi har alltid roligt på jobbet och arbetar tillsammans som ett team. Det är verkligen en organisation där man får möjlighet att växa och utmanas i sin yrkesroll.

På Studentwork gör vi bra saker! Vi hjälper personer ut i arbete, kanske till och med sitt första arbete efter examen och det är otroligt givande att se när duktiga personer får en möjlighet att komma ut i arbetslivet. Sedan att få göra detta i en organisation som präglas av teamarbete, en härlig kultur och entreprenörskap är fantastiskt!

 

Läs mer om tjänsten som Consultant Manager och spana in vår film om Håkan och Johannas karriärresa.

Jobba med rekrytering

Ett urval av våra lediga tjänster

Visa alla jobb