SENIOR ACCOUNT MANAGER

rasmus goj

Här finns stora möjligheter att utvecklas

Som Senior Account Manager ansvarar jag för några av våra största kunder. Jag skapar mig en bild av kundens behov för att kunna erbjuda våra tjänster och lösningar på bästa sätt. Jag ansvarar även för avtalsskrivning och bygger samt vårdar kundrelationerna. En superrolig roll om du frågar mig!

Det absolut bästa med min roll är att jag får träffa mycket människor samtidigt som jag får kickar av att göra affärer och jobba med våra kunder. Rollen ger mig också chansen att lära mig massor om andra företag och branscher. Våra grundare och ägare utvecklar dessutom nya idéer hela tiden och strävar efter att vara i framkant i vår bransch, vilket gör mitt jobb ännu roligare.

Vi skrattar mycket på jobbet

Studentwork är en väldigt rolig arbetsplats där alla gläds åt varandras framgångar. Vi som jobbar här gillar varandra och umgås även utanför jobbet. Jag älskar att gå till jobbet varje morgon och vara en del av vår fantastiska företagskultur som skapas av alla oss som jobbar här. Vill även nämna att vi dessutom tränar CrossFit tillsammans 2ggr/veckan - det för oss samman som en grupp och får oss dessutom att må bättre!

 

Läs mer om tjänsten som Account Manager 

Jobba med försäljning

Ett urval av våra lediga tjänster

Visa alla jobb