Lediga jobb

Infra-alan työnjohtaja, kokoaikainen, Infra Kiri Oy, Nokia

Infra Kiri Oy on Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa pääurakoitsijana toimiva yritys, jonka toimialoja ovat mm. putkilinjojen ja johtoverkkojen sekä teiden ja katujen rakentaminen. http://www.kiri-oy.fi/

Ansök med CV eller LinkedIn

Oletko valmis pakkaamaan laukkusi ja kiertämään työmaita ympäri Suomea? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta työmailta ja haluat päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme infra-alan työnjohtaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Infra Kiri Oy:lle, Infra-alan työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Nokialle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Infra-alan työnjohtajana tehtävänäsi on infrarakentamisen työmaatoimintojen läpivienti alusta loppuun. Työnkuvaasi kuuluu myös työmaiden perustaminen ja aikataulutus, dokumenttien laadinta, materiaalihankinnat, tarvittavan aliurakoinnin järjestäminen työmaille sekä resurssien hankkiminen ja kilpailuttaminen. Tehtävä sopii henkilölle, joka on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinnikäs. Sinulla tulee myös olla valmiutta reissutyöhön.

Infra Kiri Oy on Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa pääurakoitsijana toimiva yritys, jonka toimialoja ovat mm. putkilinjojen ja johtoverkkojen sekä teiden ja katujen rakentaminen. http://www.kiri-oy.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Infrarakentamisen työmaatoimintojen läpivieminen alusta loppuun
 • Työmaiden perustaminen
 • Dokumenttien laatiminen työmaainsinöörin kanssa
 • Työmaiden aikatauluttaminen
 • Materiaalihankinnat
 • Aliurakoitsijoiden resursointi

Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa infra-alan koulutusta (esim. Teknikko/AMK/DI)
 • Matkustusvalmiutta
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi kesätöiden kautta
 • Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työotetta

Tarjoamme sinulle
 • Itsenäisen työnkuvan ja vapauden vaikuttaa oman työn sisältöön
 • Mielenkiintoisia työprojekteja
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.7.2020 mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rektytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

 

Ansök med CV eller LinkedIn

Jesse Saarenpää

Jesse Saarenpää

Recruitment Team Manager
rekrytointi.tre@studentwork.com

 

Hittade du inget jobb som passar dig? Lugn!

Vi får in nya jobb hela tiden som är redo att matchas mot våra talanger. Och om du registrerar en profil hos oss ökar du chanserna till att bli matchad mer rätt företag och jobb.

 

Skapa jobbprofil

Luo työnhakuprofiili