NUORET OSAAJAT TYÖELÄMÄSSÄ 2019 -PEREHDYTYSTUTKIMUS

NUORET OSAAJAT TYÖELÄMÄSSÄ 2019 -PEREHDYTYSTUTKIMUS

Me Studentworkilla olemme vakuuttuneita siitä, että nuoret osaajat muovaavat yrityskulttuuria, kehittävät uusia toimintatapoja ja rakentavat tulevaisuuden työelämää. Uskomme, että tulevaisuuden yritysten menestys rakentuu  nuorten osaajien mukanaan tuomalle osaamiselle ja innovaatioille.

Toteutamme vuosittain Nuoret osaajat työelämässä -tutkimuksen, jossa tutkitaan nuorten osaajien ajatuksia ja odotuksia työelämää kohtaan. Työelämäodotusten ymmärtäminen auttaa työnantajia valmistautumaan nuorten osaajien vastaanottamiseen heidän saapuessaan työelämään. Me haluamme, että nuorilla osaajilla on parhaat mahdollisuudet menestyä työssään.

Vuoden 2019 -tutkimuksen teemana on perehdytys. Halusimme selvittää minkälaisia odotuksia uransa alussa olevilla osaajilla on uuteen työhön perehtymisestä. Onnistunut perehdytys auttaa uutta työntekijää ja yritystä tutustumaan toisiinsa ja saamaan parhaan mahdollisen alun yhteiselle taipaleelle.

Kyselytutkimukseemme vastasi 1134 suomalaista ja ruotsalaista nuorta osaajaa. Raportista löydät konkreettisia vinkkejä ja ideoita hyvän perehdytyksen rakentamiseksi.

Lataa raportti tästä!

Haluatko kuulla lisää tutkimuksestamme tai keskustella mahdollisista rekrytointitarpeistanne? Voit varata tästä tapaamisajan asiantuntijamme kanssa! 

Avoimia työpaikkojamme

Näytä kaikki työpaikat